Az alvás jó! Különösen a szépségednek.

0
1097
Az alvás jó! Különösen a szépségednek.

A pihenés rendkívül fontos, valamint tudjuk, hogy szükségünk, hogy marad egészséges, kiegyensúlyozott, az energia, a munka, az elme, kiváló a memóriája, gyorsul az anyagcsere, valamint, hogy továbbra is fiatalok, valamint a gyönyörű! A modern ritmusok, azonban általában megkövetelik, hogy a kis óra, valamint sokszor megtagadnunk alvás, rovinandoci nem csak az arc, mégis hasonlóképpen egészségügyi, valamint lelkiállapot.

Meg kell próbálni, hogy ne húzza valaha óra alvás a test, amely ezért a mai cikkben szeretnék, hogy újjáéleszteni ezt a témát is látom, hogy azok a juttatások teljes éjszakát, hogy elhanyagoljuk, feltéve, ha néhány ajánlást hogy sokkal jobb előnye a többi. Érdekel? Akkor tekintse át a post!!!

Estee lauder, valamint a tanulmány teljes éjszakai alvás

Estee lauder, valamint a tanulmány teljes éjszakai alvásHogy alszom jól teszi vonzóvá, hogy nem egy népszerű hiedelem is, a szkeptikusok számos tudományos kutatás olyan tanulmányok, melyek szerint.

Ezek között maradt 2010-ben, valamint megjelent a British Medical Journal; a vizsgálatban a kép egy csapat ember után a többi 8 óra után is, hogy riasztások 31 óra.

Mindkét változat a kép is kiderült, hogy például az emberek, akik valójában tekinteni, a témák széles ébren 31 óra, kevésbé szemet gyönyörködtető is sápadt, bár egybevágnak, hogy volt nyugodt 8 óra.

Sarah Chalmers, angol újságíró, részt vett a tanulmány a befolyása a modern rutinok, a többi a test, valamint az agyban. Alszik 6 óra helyett 8, valamint a pórusokat, 2-szer nagyobb, volt egy kis pattanások az állon, valamint a bőre kivörösödött.Kredit: dailymail.társ.egyesült királyság

Egy másik tanulmány megbízásából Estee Lauder 2013-ban is igazolta, hogy ez a kis pihenés teszi, hogy “szegény”. Vagy jobb: tagadta, alvás, gyakran ravaszt, súlyos károkat a bőrön.

Az összeg történt, hogy nézd meg a halott menyasszony lesz, miután megpihent kicsit meg is súlyosan?

Az összeg történt, hogy nézd meg a halott menyasszony lesz, miután megpihent kicsit meg is súlyosan?A tanulmány vették 60 nők között, 30, illetve 40 év, a fele alszik a kérdések. Kutatási tanulmány valójában kiderült, hogy a hölgyek, akik nyugodt sokkal kevesebb is, mint gonosz volt egy bőr öregedése felgyorsul, valamint a bőr volt, valóban meggyógyított a kárt a napfény. Van szintén felfedezték, hogy a bőr területeken is bosszantó kérdések, mint például a bőrgyulladás, stb.

Nem kell tanulmányok ellenőrizze, hogy egy kialvatlan éjszaka elég, hogy úgy érzi, a szeme vagy az izmos, valamint fáradt, hogy ideges vagy, kevésbé érzékeny, valamint, hogy lát minket vertek, valamint dobott. Azonban látjuk, hogy egy kicsit jobban, milyen előnyei vannak az úgynevezett teljes éjszakát.

Egy JÓ ALVÁS SZOLGÁL, HOGY ismét növekedni A BŐR, valamint, HOGY FÉNYES
Amikor pihenünk, mind a sejtek a szervezetben visszaállítani, de ez akkor fordul elő, gyorsabb, mint amikor ébren vannak. Az óra, hogy alszunk, mely a bőr, hogy megtisztítsák magukat a stressz, időjárási körülmények, UV-sugárzás, valamint a levegőszennyezés. Nyugi, ezért arra szolgál, hogy reklámozzák a helyettes telefon!

Ha alszunk között, 7 valamint a természetfeletti 8 óra, hehe, az arc minden bizonnyal nézd extra fényes is nyugodt mivel szabad! Mit tehetünk, hogy az arc sokkal több, ragyogó a reggel?

A szabályok mindig ugyanaz: a rendet jól hidratálja! Igazi varázsa? Jelenleg nem tudjuk, hogy a bőr az este, jobban reagál az aktív fogalmak, tételek, a bőrápolás, aztán együtt aludni, testápolók, hogy az esti órákban!

Igen, jó pihenést emellett jó a hajad! Az este folyamán, sőt, mint zajlik le, a bőr, a regeneratív eljárások a fejbőr.

Ezek a regeneratív folyamatok, valamint a termelés, a melatonin, megtörténhet, főleg között éjfél, valamint a 4. reggel. Ez arra utal, hogy az egészséges haj pihennem kell akkor is sokkal jobb, valamint az alvás éjfél előtt!

Ezért Hamupipőke, amellyel haza a tizenkét óránál éjszaka! További csodálatos volt, hogy korán lefeküdni, mert ez a jó a haja! Hehe

A szépségek, nem itt! A 2. oldalon arról természetesen kapcsolatban a különböző egyéb 2 előnyei szépség információk egy nagy alvás, majd meglátjuk, a rendkívül érdekében, hogy a szundi, mi több, néhány tanácsot. Tovább olvasás!

Hangzik egy kicsit, mint a discovery-meleg víz, de szem előtt kell: nincs szem, maszkot vagy rejtegető, hogy tud állni az összehasonlítás egy nagyszerű éjszakai alvás!

Amikor egy este nézni, vagy, mindegy, a többi egy kicsit, kora reggel felébredünk, akinek a szeme kivörösödött, nehéz, sötét karikák a szem alatt sötétebb, valamint a nagy vonalak, a szem körül egy kis extra nyilvánvaló.

Valamint az is, ha a sor, hogy ezt a kis óra, vagy egy szörnyű estéken?

Valamint az is, ha a sor, hogy ezt a kis óra, vagy egy szörnyű estékenVan egy támogatja a megváltás: a rejtőzködő nap! Egy tanulmány kimutatta, hogy egyszerűen egy szundi 30 percen belül vissza tudja fordítani a kedvezőtlen hatások egy kialvatlan este.

Megbizonyosodott arról, hogy egy rövid szundi visszanyeri a szinten a hormonális szerek, valamint a fehérjék, amelyek a harcot a szorongás eljárva, továbbá a megfelelő teljesítmény, a test immunrendszerét.

Többek között a javaslata, hogy maximalizálja az óra alvás, hogy az egyik legvonzóbb vannak, például a használata a párásító, valamint a párna például a selyem, amely emellett segít megőrizni a haj tiszta sokáig.

Van más trükk, hogy meg lehet próbálni, hogy tartsák be, illetve, hogy próbálja meg a módszer, amikor a példa: kísérlet arra, hogy fenntartsák az alvás-ébrenlét ritmus által lefekvés lényegében ugyanabban az időben, egyél könnyű ételek este, valamint fejleszteni egy kényelmes légkört többi.

Végül, de nem utolsósorban elengedhetetlen, nem szabad lefeküdni egy laptop, mobil telefon vagy tabletta is, mint mi, akkor ki kell kapcsolni minden digitális kütyü harminc perc számok lefekvés előtt. Így, pihenhetünk a fejünket, valamint a többi, még gyorsabban!

Fellebbezések, megértette, hogy a kiváló éjszakai pihenés előnye, a bőr, a haj? A kis többi szegény arca kövér? Azt, hogy “szép pihen” vagy? Ott exkluzív, valamint jellemzően pihenésre, vagy lehet kezelni a saját is szundikált, a fellebbezést a délután? Tájékoztasson a megjegyzések! Egy nagy csók varázsa, a Clio!