Energy foods: mit kell enni, hogy küzdjön a fáradtság?

0
878
Energy foods: mit kell enni, hogy küzdjön a fáradtság?

A hatása, hogy mindig gyenge, valamint egy alapvető csökken a teljesítmény, az érzés, hogy nagyon kopott minden megnyilvánulása, hogy ismerjük. Ciklikusan, valójában a sor, hogy érzem, egy kicsit “le” szó szerint, azok a tényezők, lehet több, de nem kell, hogy a kín miatt, hogy az a tény, hogy vannak olyan “hatalom élelmiszer”, hogy el tudjuk helyezni a diéta, ami segíti a testet, hogy visszaszerezze az energia nyilvánvalóan elveszett.

Hivatásos sportolók pontosan tudom, mennyire fontos, hogy válassza ki az élelmiszerek, amelyek támogatják ezt a szempontból, ami azt illeti, a Carmela Kia Giambrone ténylegesen beszélt a három tisztázni, hogy nekünk mi a legjobb kiegészítők sportolóknak 100%-ban természetes.

Mi jelenti az élelmiszer hatalom?

Mi jelenti az élelmiszer hatalom?Megértjük, hogy a tápegység a módszer, ahol kínálunk a test energia. A diéta, ezért kell folyamatosan orientált ruhát a test, mind a lélek mindent, amire szükségük van ahhoz, hogy megfelelően működjön.

Az egyensúly a kettő között a tápanyag, ezért szükség is van átfogó már, például, hogy miért a fehérjében gazdag ételek egyszerűen nem lehet kihagyni, mert a funkciója, mint “építőkövei az emberi test”, valamint továbbá annak a ténynek köszönhetően, hogy nem tehetünk anélkül, B1-vitamin, továbbá az úgynevezett tiamin, létfontosságú, hogy a termelés a hatalom.

Vannak, ezért néhány, az élelmiszerek, nagyobb, mint mások, vagy képes ellátni a mikroorganizmus a költség elleni zavar, gyenge pont, valamint a stressz, valamint ezek, hogy a továbbiakban a “energia, élelmiszer”, mert ez növeli a hatékonyságot, hogy nekünk sokkal energikusabb is hatékony.

Energia étel: javaslatokat a journal of food

Energia étel: javaslatokat a journal of foodGINZENG

Fellendítése, valamint energetizáló a minőség, a ginseng számos tulajdonságok: igazából ez egy hasznos megoldás csökken a magas vérnyomás, azonban úgy is, mint egy előnyös választás, hogy kávé. Ez egy eredetű a kínai elején, a lakóingatlanok stimuláló, élénkítő, valamint gyomor-bélrendszeri lakóingatlanok. Ajánlott mind a kiegészítő por, csakúgy, mint általában, mint egy “kávét”: van egy édeskés preferencia döntött.

MÉZ

A méz egy élelmiszer a magas tápértékű, megfelelő azokat, amelyek a gyakorlatban sport, de hasonlóképpen a szenvedők hipoglikémia: áll a cukorral, elsősorban a fruktóz, valamint általában használni, mint alternatív italok édesítésére, valamint a desszertek. Vesz még egy százalékos gyorsan hozza a rendelkezésére a test energia azonnal használható, ráadásul ez az egyik étel hatalom több munkavállalót. Ennek is köszönhető, hogy a kényelem, hogy lehetővé teszi számunkra, hogy fogyasztanak, természetes, meleg italt, vagy egy tortát.

SZÁRÍTOTT GYÜMÖLCS

Mandula, dió, mogyoró, földimogyoró, fájdalom, mogyoró, pisztácia, stb, stb. A szárított gyümölcs, valójában egy rendkívül értékes élelmiszer energizer, amely segít bennünket, hogy harci betegség, kimerültség. Figyelembe véve, hogy ez az étel kalória, szükséges azonban, hogy összpontosítson összeg: sokkal jobb, hogy tiszta maradjon meghaladja 30-40 gramm / nap annak érdekében, hogy ne gátolják a kezdeményezések a diéta tervet. Amikor fogyaszt, száraz gyümölcs helyett? Nagyon hasonló tényező, ez több alkalmas enni reggelire vagy, mint egy kezelni a délelőtt folyamán. A legjobb, ezért a “kávészünet” egészséges valamint felkészült arra, hogy adja meg nekünk a sprint szükséges, hogy befejezze a munkát, a feladatokat a nap!

SPIRULINA ALGA

Spirulina egy speciális tengeri alga, amely figyelembe venni, amelyet számos mint a “superfood” miatt sok előnyös tulajdonsága, hogy jóváírják neki, amelyek között ott fut el a képesség, hogy támogatja a szervezet stressz, illetve a szorongás vagy fáradtság.

Úgy tartják, hogy a táplálkozási fiók olyan magas, hogy a spirulina lehet egy élelmiszer hasznos dolog a hiánya, a táplálkozás: vezették be, ami azt illeti, egyes feladatok Afrikában, a kezdeti eredmények sugallják, hogy is minimális adag, bevezetett, a napi étrend a gyerekek, hogy nőnek sokkal egészségesebb is, mint sokkal inkább energetikai.

BÚZA

A búza, tudja, hogy a test rost, valamint a glükóz, slow-release, egy hasznos élelmiszer-serkentő. Mindazonáltal nem szükséges, hogy enni (csak) a klasszikus kenyeret, tésztát vagy hasonló: ami azt illeti, tudjuk tenni a diéta terv, még a búza baktérium. Ez az embrió a búza, amely jelenleg áll, mind az anyagok, hogy megtaláljuk a növény, amikor felnőtt: aminosavak, magas biológiai értékű, ásványi sók, vitaminok csoportjába B, c, D, valamint folsav. Ez általában integrált tejjel vagy növényi ital, vagy a levesek, valamint salátát.

Egészséges ételek, amelyek erősebbé

Egészséges ételek, amelyek erősebbéBANÁN

Azok, amelyek igazán érzem magam, főleg, fáradt, utána, akkor el kell ismerned, hogy függ az ásványi sók, különösen a kálium-vagy magnézium-állt a banán. Ami azt illeti, még egy magányos gyümölcs tesz minket azonnal rendelkezésre álló energia, készen kell használni annak érdekében, hogy nekünk egy kicsit kapcsolatban: aids, hogy fokozza a lelkiállapot, valamint rúg vissza a tested. Azoknak, akik szeretnék, hogy a kísérlet, ajánlom ezt a finom tejet, valamint a banán, ideális, hogy adja meg nekünk az energiát igényel.

GYEP HAVER

Az egyetlen utalás a yerba barát, vagy yerba mate, katapult, a pampas, argentína, ahol a képzelet, az európai, senki sem tehet anélkül, hogy a barátja, a neve a tartály, általában fából készült, amely elhagyja a keverék a füvet. Nem mindenki elismeri, hogy ez a természetes gyógynövény a élénkítő lakossági, vagy kereskedelmi ingatlanok is könnyen Olaszországban, különösen a smink a természetes teák, valamint infúziók. Tökéletes az étkezés után, mert az emésztőrendszer otthonok, természetes gyógynövény haver javasoljuk, hogy megtérüljenek a hatalom ettem a nap folyamán.

TOJÁS

A tojás legyőzte a kora reggeli, egész időkben a feszültség, vagy az egész változás az időszak az egyik a hagyományos “nagymama orvosság” szemben a fáradtság. A táplálkozási szempontból, a titkot, a gazdag mennyiségű B-vitamin meglévő tojást, hogy segítsen megváltoztatni az ételt a hatalom nagyon gyorsan. Vigyázz azonban, hogy az összeg: túl sok kárt okozhat nekünk!

CSOKOLÁDÉ

Jó hír a chocoholics, aki úgy érzi, egy kicsit fáradt: a kakaó tartozik az élelmiszerek, amelyek élénkítő. Azonban jó, hogy néhány különbséget: ő beszél, ami azt illeti, étcsokoládé, hogy tartalmaz egy olyan anyagot, teobromin, amely fokozza a fáradással szembeni ellenállás, valamint fiatalítja. Továbbá, a kakaót, elősegíti a gyártási, a szerotonin, az öröm, hormon, csökkenti a stressz a mindennapi életet, anélkül, hogy figyelmen kívül a kellemes érzés, a teljesítés, valamint a mentális, hogy jön egy elem egy jó finom csokit. Alapvetően ez egy kiváló élelmiszer-serkentő, mégis, mi történne, ha a csokoládé volt a fenyegetés, valamint a végéhez közeledik?