Etnikai gének és öregedés

0
1088

2 hópelyhek, 2 arcok azonosak, még azok sem, az ikrek. A színét a bőr, a szem, a haj különbözik, amellett, hogy a formát a szemöldökét, arccsontját, az ajkak, valamint az orra. Ez is átalakítja, ahogy az öregedő bőr magát. Megtanulják, hogy a tervezés az élet, a környezet, amelyben élünk hatással lehet a bőrre, segít abban, hogy keresse meg a kezelés, amely a leginkább alkalmas a bőr. Tudjuk, hogy ahogy öregszünk, testünk kezdődik csökkenti a gyártási alapanyagot is elasztin, inkább a megjelenés finom vonalak, ráncok, sőt, ha hozzávesszük az expozíciót a napfény, valamint a gravitációs erő, elkerülhetetlen, a bőr gyakran hajlamos arra, hogy afflosciarsi is előállítani.

Nem kétséges, hogy a biológiai változók, ökológiai, valamint a viselkedési (életmód) befolyásolja a fizikai, mind a mentális eljárások az öregedés, de van egy további tényező játszik fontos funkció az öregedés: a faj, a történelem etnikai’.

A közös nevező, amely összeköti az etnikai háttér, a bőr, valamint az öregedés, a melanin, a pigment, amely kideríti, pontosan hogyan világos vagy sötét az arcszíne.

A még több melanin van a bőr, a jobb invecchieremo: ember bőre sötét van egy tendencia, hogy mutatják a régi sokkal később, mint azok, a bőr sokkal több tiszta.

Az etnikai háttér (még megosztás hasonlóságok, ha féltek a fizikai öregedés jeleit: a hajhagymákat, vékonyabb növekedés a haj fejlődés lassabb, őszülő haj, nagy vonalak, valamint a ráncok, a bőr megereszkedik, vagy megereszkedett, veszteség, a bőr rugalmasságát, valamint a csökkentés a kollagén gyártás.

Hogy jobban ismeri fel, hogy milyen invecchieremo vessünk egy sokkal mélyebb nézd meg az öregedés, a különböző fajták.

Fehér … Fehér … Anglo Ausztrál

Fehér ... Fehér ... Anglo AusztrálA tagok ezek az etnikai csoportok ősatyái, aki származnak nemzetek, mint például Írország, Oroszország, Európa, a bőr átlagos fény, s hajlamos arra, hogy könnyen olvad a nap. A legvalószínűbb, hogy a megállapítására, melanoma, valamint a rákos sejtek, a bőr. Ez az első, az összes faj közül, amely megmutatja, hogy egy korai öregedés, a nagyon korai jelek a szeme körül, hajlandóság, hogy hozzon létre napkitörés, károk a nap, mint a kaukázusi ingrigiranno előtt a többiek.

Ázsiai

A keleti származás származik országok, mint például Kína, Japán, valamint Korea. Az ázsiaiak, hogy szerezze be a bőrszín-ugyanaz az anyag felelős a sárga színű, színes a sok mindenféle zöldséget, gyümölcsöt, ezt az anyagot, úgynevezett karotin, az a felelős a jellegzetes színe sárgás.

Másrészt az etnikai háttér, a korábbi, az ázsiaiak lásd a mutatók az öregedés később, akkor kevésbé valószínű, hogy létrehozzák a nagy vonalak, ráncok, incanutiscono később pedig a bőrrák az ő esetükben ez nem gyakori.

Az ellentétes, a imádnivaló ázsiai valószínűleg problémák, színezés, fejleszteni hipertrófiás hegek, iperpigmentate, sokkal inkább fogékonyak a cicatrization kellemetlen, valamint a keloidok. Továbbá, mivel az alakja a szemek különböző számos más etnikai csoportok, kialakulhat a látás problémák következtében a rugalmasság elvesztése, a szemhéj, hogy van egy tendencia, hogy afflosciarsi.

Spanyol Latin

Spanyol LatinA spanyol-a latinok ősei jött Mexikó, Dél-Amerika, puerto Rico, vagy Kuba. A bőrszín változik egyértelmű, hogy hihetetlenül sötét bármilyen egyéb árnyékban a közepén. Mi bennük a közös, ezek a hangok színe változó, ugyanaz a színe barna. Attól a pillanattól kezdve, hogy a bőr több spanyol-Latin viszonylag magas arányát, a melanin, nem olyan érzékeny, hogy a nap, mint, például, az egyének etnikai kultúra anglo-fehér. Ez nem azt sugallják, hogy megmutathatják magukat a nap védekezés nélkül, azonban ezek már biztosan sokkal kevésbé valószínű, mint az anglo-kaukázusiak, hogy felfedje vannak arra utaló jelek a korai öregedés. Másrészt, miután a sötétebb bőr módszerek hasonlóképpen nagyobb a valószínűsége, hogy létrehozza az arcbőr színe szabálytalan, mert a lehetséges elszíneződése, a bőr, sötét helyeken pedig szintén akne hegek. A spanyol-Latin, mint a keleti társaik, míg az afrikai amerikaiak létre keloidok sokkal gyorsabban, mint mások.

A Közel-Keleten

A leszármazottai a középső keleti rendelkezik ősei a területeken, például Észak-Afrika, Törökország, Egyesült Arab Emírségek. Mint a más etnikai csoportok, a sötét bőr, a középső keleti általában több melanint, a bőr, amelyek bizonyos fokú védelmet a nap, de még mindig kell, hogy használja a napvédő. Nem kell aggódnia, hogy nagy a korai öregedés abban a pillanatban, hogy a bőr teljes a melanin is van egy olyan tendencia, hogy vastagabb, mint más etnikai csoportok, amely sokkal kevésbé lehetőségek megállapítása finom vonalak, illetve a korai ráncok miatt emelt olajosság a bőr, amely elősegíti a folyadékpótlás. Azonban a bőrre, a közel-keleti tartalmaz a hajhagymákat, egyre több koncentrált, ami azt jelenti, hogy nagyobb fejlődés, a haj növekedését, a pórusok sokkal nagyobb, valamint a későbbiekben nagyobb gyártási faggyú a problémák, amelyek által kiváltott (akne, stb.). Ezen felül, mint a latinok is afro-amerikaiak, még a középső keletiek oldalán extra érzékeny elszíneződés, mint a melasma, valamint hiperpigmentáció.

Fekete vagy afroamerikai

Fekete vagy afroamerikaiA genealógiai az etnikai csoport Afrikából származik, de hasonlóképpen a Sziget a Karib-térség, valamint néhány Dél-Amerikai országban. A hatalmas mennyiségű melanint a bőrben teszi sötétebb, mint bármilyen más faj. Az afrikai származású emberek egy árnyék, a bőr, hogy változik ébenfa rendkívül sötét, egy természetes, szinte karamellizált. Furcsa az igazság, hogy a bőrt, fekete vagy afroamerikai általában túlérzékeny eredményeként az extra, a melanin, a belül, azok ezen az etnikai csapat kell, ezért legyen nagyon óvatos vonatkozó elemeket használja fel, hogy valószínűleg mellékhatások vagy káros, hogy különböző összetevők, volt bennük. Is afro-amerikaiak sokkal inkább hajlamos festés, a bőr (vagy rövid távú vagy maradandó hiperpigmentáció, keloidok, melasma, valamint a bőr ‘kék’.

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy túl bármilyen etnikai kultúra, a bőr változik a korral, mert kiderült, hogy vékonyabb, szárazabb, sokkal sérülékenyebb, valamint shrivels, amikor a bőrben kezdődik, hogy vékony. A zsírszövet az arcán, állán, valamint az orra gyakran hajlamos arra, hogy eltűnnek, valamint a haj, az arc boost, valamint öregségi foltok, valamint ráncok természetesen történnek.

Azonban mivel nem akarják az emberek, hogy quicken ez a folyamat, etnikai csoportok önállóan, tudjuk fenntartani sokkal több a fiatal, mint az őrök a legelső jele az öregedés.