Ha egy idős ember lefogy: mikor kell aggódni, és mit kell tenni

0
888
Ha egy idős ember lefogy: mikor kell aggódni, és mit kell tenni

A fogyás során a 3. életkor, látszólag minden ok nélkül, ez meglehetősen tipikus. “Kis ingadozások teljesen normális, mint a vezető, ugyanúgy, mint más időtartamok az élet. Mégis, amikor a “hóbort” dinamikus valamint súlycsökkentő jelentős (5-10% – os, ezzel szemben a worths tipikus) van szükségük, hogy nézd meg a támogatás egy egészségügyi szakember,” tárgyalja professzor Maurizio Muscaritoli, tanár, belső Gyógyszert az Egyetemen a Római La Sapienza, a régi elnök a szakasz a Lazio-Molise-régió az olasz Kultúra belső gyógyszer, valamint az államfő az olasz Társadalom szakmai táplálkozás, valamint az anyagcsere.

Keresse meg a forrását, hogy a jelenség rendkívül fontos, mert ez a probléma vezethet, hogy csökken az immunrendszer fokozott biztonsági rést fertőzések is veszteség, a funkcionális szabadság. Ezen kívül a fogyás lehet rejtett egészségügyi probléma sokkal súlyosabb.

Tipikusan ez az a hiba, hogy a magány

Tipikusan ez az a hiba, hogy a magánySok esetben mögött a tömeg kezelése egy vezető rejtett veszteséget kamatláb az élelmiszer, amely befolyásolja a összeg-ból étel venni.

“Különösen azok, akik egyedül élnek, gyakran hajlamosak kevesebbet fogyasztanak, néha köszönhető, hogy az a tény, hogy nem egyszerű a vásárlás, illetve élelmiszer-készítmény. Vagy, mert a táblázatban megállapított emlékeztet, hogy a férj vagy a feleség nem velünk” – vallja a professzor Maurizio Muscaritoli.

“A szellemi arcát egyes esetekben tartalmazza a gazdasági is. Gyakran a nyugdíj-előtakarékosság is alacsony ahhoz, hogy megszerezzék a szükséges élelmiszer, ezért az ételek nem megfelelő, unalmas, nem megfelelően kiegyensúlyozott”.

Tényleg állandó továbbá az oka kapcsolódó öregedési a mikroorganizmus: “Mint a csökkent képesség a bélrendszerben, hogy felszívja a tápanyagokat, vagy a veszteség a fogak, ami kihívást jelent, hogy rágd meg, teszi a kívánt élelmiszerek könnyebb, de szegény, hogy fedezze a napi igények, mint például egy bögre tejet, vagy egy tányér levest, a” jövedelem a szakember.

“Egy további oka általában elfelejtettem a presbifagia, ez a baj, a nyelési nehézség, hogy gyakran láttam a 3. idős, mint az a következménye, hogy a normális öregedés eljárás, vagy a miatt, hogy a kis érzés ischaemiás sok egyes területeken a neurológiai felelős az irányítást az izmok, a nyelési”.

Végül, van is egy anorexia-meghatározott, valamint senescent, amely úgy tűnik, hogy kapcsolatban áll az, hogy bizonyos hormonális feltételek: az idősebb felnőttek növeli a termelés peptid YY, egy hormon, amely lándzsát, hogy az elme a jóllakottság jel, azáltal, hogy sokkal kevésbé éhes.

Ahogy az orvosi diagnózis

Ahogy az orvosi diagnózis“Az egész anamnézis, az orvosnak figyelembe kell vennie ezeket az összetevőket, hogy hozzon létre vagy hagyja ki a hipotézis, hogy a fogyás az elégtelen táplálkozás miatt a terv. Valamint, ha szükséges, egyenesen az ügyfél, hogy egy létesítmény, a táplálkozástudomány, szakmai táplálkozás, a probléma megoldásához attól függően, hogy a forrás” – magyarázza a szakember. Ezen felül meg kell határozni, hogy “mi”, az csöpögő: folyadékok, izmok vagy kövér?

“Az 50 éves kor kezdődik egy természetes jelenség, az úgynevezett sarcopenia, amely áll a dinamikus veszteség az izomtömeg, néha tovább fokozta a létezését tartós feltételek” – folytatja Muscaritoli. Annak érdekében, hogy ismerje el, ha jön, hogy kóros, az orvos javasolhatja, hogy egy absorptiometry X-ray dual-energia (Dxa), egy vizsgálat használni, hogy érzékeli a csontritkulás, valamint lehet értékelni a pontosság, a vérkeringést, a sejtek, csontos, sovány, kövér.

“Sokkal jobb legyen óvatos a mérleg impedenziometriche a belföldi használat”, arra utal, hogy a szakember. “Szintén az ő változata, a klinikára, a bioimpedenziometria biztosít egy idézet a test szerkezetét, nem tényleges dimenzió. A matematikai képletek, amelyek gyakran változik egy készüléket, hogy egy nagyobb”.

Otthon, az idős ember kellene alapján a közös skálán, esetleg egy digitális változata, valamint beszél, annak érdekében, hogy ellensúlyozza bármilyen látási problémák, valamint egyensúly zavarok, hogy elkerüljék őket a ferde előre, hogy nézd meg a végeredményt.

Vizsgálatok “célzott”.

Vizsgálatok "célzott"Az orvos is előírhat más vizsgálatok, a teljes vérkép extra bonyolult értékeléseket (például elektroforézis, hogy értékelje a fehérjék meglévő a vérben), vagy bizonyos (milyen trágya teljes). Ezek a vizsgálatok készülnek használatát, hogy kizárja annak a lehetőségét, hogy mögötte a súlycsökkentés nem lehet rejtett problémák, például a hyperthyreosis, fertőzések, krónikus duzzanat, rák, bél, vese, mellékvese, valamint az endokrin rendszert.

“Nincs “biomarker” ez egy magányos vizsgálat, hogy felajánlja információ ezen a területen. A diagnosztikai út csökkenteni, valamint varrva a szinten a beteg”, arra a következtetésre jut, hogy a szakértő.

A kapcsolatok közötti, súlya, valamint a gyógyszerek. Egyes vegyületek meglévő gyógyszerek, étrend-kiegészítők, vagy természetes kész (például magas a koffein például) azt eredményezheti, hogy a fogyás, mert csökkenti az étvágyat. Ezért folyamatosan jó, hogy értesítse az orvosi szakmai kapcsolatban a terápiák tartani. Ugyanabban az időben, a túlzott fogyás (különösen, ha ez magában foglalja az izomzat) vezethet, sokkal kevésbé hatékony gyógyszert, a kezeléseket.

“Konkrétan rákos betegek sokkal jobban befolyásolja a mérgezés, a kemoterápiás gyógyszerek, valamint az is, hogy ez gyakran arra készteti az orvost, hogy felfüggeszti az eljárást, illetve késleltethetjük egy unpreventable káros hatással hatékonyságuk”, tisztázza, Maurizio Muscaritoli.