Hogyan lehet meggazdagodni az 5 törvény az arany

0
861
Hogyan lehet meggazdagodni az 5 törvény az arany

Több olvasó kért meg rá, hogy beszéljünk a témákról kapcsolódó pénzügyi szabadság, valamint ezért úgy döntöttem, hogy foglalkozzunk először ezt a kérdést. Továbbá van még két másik jogos tényezők ezért azt gondolom, alapvető, hogy írni ezt a bejegyzést.

A kezdeti egyik oka az a tény, hogy a személyes növekedés nagyon szorosan kapcsolódik a pénzügyi növekedés. Sőt, az elsődleges akadály, amely egy személy tapasztalatok a termelés az utóbbi gyakran tartózkodnak szinten ötletek, valamint a gondolkodásmód.

A második az extra egyéni. Még akkor is, ha eddig nem követtem el a legtöbb időt működő elérni az egyik teljes érzelmi szabadság, úgy érzem, hogy eljött az idő, hogy közbe még nyomatékosan ezen a területen. Igazából, sajnos, a képesség, hogy tölteni lényegesen nagyobb, mint a képessége, hogy szerezze be.

Pontosan hogyan kell boldogulni az 5 előírások arany.

“Arany foglalt azon, hogy megértsük a rendeletek, valamint az követi őket.” Tweet

Pontosan hogyan kell boldogulni az 5 előírások arany.1. JOGSZABÁLYOK ARANY-Mentés (tedd a 10% – a a jövedelmek biztonságos).

“Az arany könnyen jön is a nagy, teljes fel, hogy azok, akik a hely szét, legalább egy tizedét a jövedelem előállításához források a jövőben, illetve, hogy a családtagjai.”.

Spórolj!, “fizetni magad kezdetben”. Fizetni magát, kezdetben, mielőtt a számlák, a drága ékszerek, mielőtt az élő kiadások. Betét 10% – a a jövedelem. Fedezze fel egy megtakarítási számla, valamint a letétbe helyezett minden visszafizetés. Soha alatt teremtettek, hogy nem befizetési összeg egy havi gondoltunk, hogy a dupla a következő hónapban.

A partnerség a készpénz ténylegesen mindig is a gyűjtemény “nyereség 10 vagy 11”, Hogy vigyázzon az összes költséget, valamint próbálja beállítani, hogy a rész-hé, pazarló, csak akkor használta ki egy alkalmazást nyerjenek, valamint kezelni az “eredmények”, amely az is, hogy én, mint a Menta. Ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy nyomon követhesse a kiadások, valamint a kontraszt őket a kiadási terv korábban létrehozott.

2. TÖRVÉNY ARANY Töltöttem intelligensen (költeni 10% – a, a nyereség).

“Az arany működik, figyelmesen, az értelmes mester, hogy alkalmaz egy sikeres módszer, szaporodnak, mint a nyájat, hogy a területen.”.

Takarékoskodás a pénz nem elég, ha azt szeretné, hogy gazdaságilag független, meg kell, hogy a pénz segíteni. Befektetni, akkor 10% – a a bevételek, hogy győződjön meg arról, hogy segítenek fejleszteni a biztonság, valamint a gazdasági mozgásteret enged a jövőbe. A beruházások a hagyományos módon generál könnyű jövedelem. Mi az a passzív jövedelem?

Könnyű bevétel egy olyan típusú rendszeres bevétel, amely előírja, hogy csekély erőfeszítést kell tartani. Különböző más típusú bevételeit (passzív lehet helyezni a bérleti lakossági, vagy kereskedelmi ingatlanok, vagy kezdeni egy szervezet a neten.

Ha befektetni, bölcsen, a pénz minden bizonnyal többet termelnek pénzt. Tweet.

3. RENDELET AZ ARANY…”, Mint beárnyékolja óriások vállán”.

3. RENDELET AZ ARANY...", Mint beárnyékolja óriások vállán".“Az arany alatt van, a biztonság, a mester provident, amely befektetés támaszkodva az útmutató a srácok okosan kezelni.”.

Tudás nélkül, arany gyorsan elválik, de a bölcsesség lehet helyezni a biztonságos. Egyének, hogy komolyan érdekli a pénzt ne riassza el a javaslatot kér segítséget. Elsősorban megérteni, hogy kérjenek tanácsot, nem felel meg a nyáj, ne hallgass pletyka, vagy kitörési döntéseket hajtja érzelmek.

Inkább az, hogy ezek az emberek érdeklődni a szakemberek, valamint kihasználja a tudás megszerzése, a sebesség érdekeit. Ez egy kicsit, hogy mit csinálok. Ami azt illeti, kezdem meghatározni, amelyek ezen a területen, a hivatkozási számok, valamint szakértők, akinek a tanításai is technikák kimutatták, hogy készítsen sokkal jobb eredményeket.

Van egy kifejezés, ami szimbolizálja a mentor, az e rendelet 3. arany: “olyanok vagyunk, mint a törpék vállán titánok”. Ez a kifejezés valójában azt mutatja, hogy a haszon az a tudás, hogy mások még is új perspektívák.

4. RENDELET ARANY-Tudod, az abc pénzügyi.

“Arany veszi le a srác, aki vásárol, a vállalatok, amelyek nem a családtagok, vagy nem hagyta jóvá, azok, amelyek a tapasztalt a fenntartó.”.

Az a baj, hogy nincs a vagyon hiánya, a pénzügyi oktatás, tanulás. Sokan feltételezik, hogy túl sok pénzt, valamint, hogy nem igazi kincs: ismerje meg az abc pénzügyi. Ez nem az ő hibájuk, ami azt illeti, nem ember valaha is látható, hogy pontosan hogyan kell kezelni a pénzt, sem az egyetemen, sem a család tagjai. Ezért mennek alábbi, hogy a közös területeken, látva azt, amit mások, vagy a szülőknek, hogy tőlük egy “csomag” az ötletek pénzügyi.

Egyének, hogy jó pénzügyi befektetések azok, amelyek tölteni, csak az, hogy mit tudnak, valamint a távol részévé válik a cég, amely nem értik meg. Warren Buffet hívják ezt a helyet a kör készségek (a kör, hatáskör) jelzi, kapitalisták, hogy koncentrálni, csak a helyszínen tudják jól.

Összefoglalva: mint egy bankár, vállalkozó, meg kell, hogy folyamatosan kutatás, valamint értesítést kap, mielőtt a befektetés készpénz bármilyen alku.

5. JOGSZABÁLY AZ ARANY … kerüld az egyik buta befektetés.

5. JOGSZABÁLY AZ ARANY ... kerüld az egyik buta befektetés.“Az arany a hím, aki akar kényszeríteni, hogy keresni a lehetetlen, amely követi a tanácsot csábító csalók, vagy akik bíznak alapok saját tapasztalatok hiánya, illetve az, hogy a hiú szüksége van a beruházás.”.

A szerencsejáték a legszörnyűbb beruházás megvalósítható. A világ az internet tele van az internet szerencsejáték létesítmények, a texas hold ‘ em, valamint sok más szeméttel. Nem csak ez a módszer nem fog boldogulni, még az is lehet, hogy veszélyes, valamint a nem biztonságos az ön számára, illetve azok körül.

Van egy régi közmondás, amely azt állítja, hogy “egy bolond, valamint a pénzét hamar elváltak”. Ez azt állítva, hogy tisztázza a követelmény, hogy a szakértelem, a monetáris. Az emberek nem vásárolnak pénzügyi megértése extra könnyen figyelemmel megtévesztés, valamint a rip-off.

Befejezésül.

Egy jövedelmező utat, hogy a gazdasági szabadság kezdődik a tiszta, alapos megértése a fontos alapelveket gazdagság. Figyelembe véve, hogy én vagyok hasonlóképpen az elején az az út körül, az utolsó meghívó a végrehajtási ezen elvek hasonlóképpen tesz rám.

Azután kéz a kézben, majd, ahogy én is, majd tanulmányozza a munka más kiváló szakemberek világszerte monetáris rugalmasság, őket én is osztom. Dolgozzunk kell alkalmazni, hogy ezek a rendeletek az élet, valamint a aggiorniamoci egy hosszú idő. Ha nagyon valószínű, hogy egy kicsit gazdagabb.