Tényleg lehetséges orgazmust elérni alvás közben?

0
810
Tényleg lehetséges orgazmust elérni alvás közben

A csúcsra alvás közben lehet átalakítani egy gyönyörű vágy, a rendkívüli vágy.

Ha még soha nem tapasztalt extrém élvezet csúcspontját álmában, az ötlet megvalósítása közben pihenni, mint egy kő … ez, amikor senki sem (vagy semmi), akkor megérinti … nem suonarti nem valószínű. Még ha beszélni orgazmus, soha nem szabad alábecsülni a jelentőségét az érzelmi változók.

“Akkor is, ha túléljük a bőr a hatások a csúcspont, a teljesítmény, az öröm egy olyan eljárás, amely azzal kezdődik, az az, hogy” tisztázza, hogy HuffPost Vanessa Marin, szexológus, valamint tervezője Befejezni a Főiskolát, egy internetes program a női klimax. “Tekintettel arra, hogy ez megtörténjen, meg nem igényelnek fizikai izgalom.”

Megkérdeztük egyes szakemberek a szex további tájékoztatást a misztikus csúcspontja este: amint ez megtörténik, meg akkor is, ha már ébren, lehet valamit kezdeni innescarlo. Itt is azt mondták, hogy minket:

Igen, lehet.

Igen, lehet.Minden elérheti a csúcspontját, míg pihen. Között a férfi, tizenéves vagy, rendkívül szokásos úgynevezett “nedves vágyak” az egész pubertás; egy kisebb méretű részét hím (vagy az emberek, hogy van nemi azonosított, mint egy férfi) ez a fajta álmok, lehet, hogy visszatér a felnőtt éve.

Míg a férfiaknál fordul elő, hogy megtalálja a sperma a pizsit, vagy a lepedő az ágyon, miután egy álom, a hölgyek (vagy az emberek, a nők nemi szervét) nem ugyanolyan fizikai “bizonyítja” a csúcspont a többi. Nem jelenti azonban, hogy a reach. Biztos szerint a Kinsey Intézet Új Rekord a Szexet illetően 80% – a srácok, valamint a 40% – a, a nők, hogy egy orgazmus “alvó” legalább olyan hamar, mint az életben.

Hogyan működik a csúcspont álmukban.

Hogyan működik a csúcspont álmukban.Először is azt kell hangsúlyozni, hogy mint egy egész nehéz tanulni, tetőfok a laboratóriumban. Ennek eredményeként, a legtöbb adat könnyen elérhető alapuló kutatások a előzményei, valamint minimális példa; a többi információ a tulajdonosi természetesen anekdotikus.

Mi megértjük, hogy a tudomány az orgazmus menetrend nagy részben a munkát Barry Komisaruk, Beverly Whipple, 2, megbízható szakemberek a területen. A megállapítások hasznosnak bizonyulhat tisztázni, mint ez okozza a csúcspontja az éjszaka.

Egy kutatás, Komisaruk, valamint Whipple ténylegesen megfigyelhető, hogy a nők azt mondják, hogy képes elérni az orgazmust, az”– a gyakorlatban, megvan a képessége, hogy az orgazmust, csak a fantáziád, valamint a nem fizikai ingerekre. A tudósok ezt követően megvizsgálta, hogy a fiziológiai módosítások– mint például a szívverés, magas vérnyomás, diák, tágítás, ellenállás fájdalom … zajlik az egész orgazmus “pszichológiai”, hogy közben a csúcsra a fizikai által felajánlott önálló stimuláció. Szóval, azt találták, hogy a méret a reakciók lényegében ugyanaz, anélkül, hogy nagy a különbség a kettő között az elégedettség által generált az ötlet, vagy, hogy mivel az egyéni öröm.

Egy későbbi kutatás, Komisaruk, valamint a csapat valóban megfigyelhető a mágneses rezonancia az elme, a nők megvizsgálta, helyüket, hogy amikor az elme koncentrátumok több a stimuláció a mellbimbó vagy a csikló, ez határozza meg, hogy az aktiválás a szomatoszenzoros kéreg, mint ha az a része, hogy a test valóban serkenti. De egy másik helyre, az elme, a kutatók található egyértelmű különbség a válaszok, hogy a kapcsolatot, a “képzelt”, mint a fizikai.

“A félelem, azt találtuk, hogy ha a nők kutatott összpontosult, hogy egy adott területen a test, a megfelelő területet a térképen, a szenzoros kéreg voltak aktiválva során izgalom általában,” tárgyalt Komisaruk kiadvány Kombináció a 2015 “Mindazonáltal, a prefrontális kéreg sokkal aktívabb, mint amikor azt hittem, hogy támogassák egy bizonyos helyen is, meg nem is, ahogy az várható volt, amikor ez a terület ért.”

“A szakértők szerint ezek a searchings az talán segít, hogy felismerjük, sokkal jobb, hogy valaha képesek vagyunk elérni az orgazmust, az egész aludni, még hiányában a valós fizikai kapcsolatba. Valószínű, előre be szórakozni, a másik fizikai tényezők, tárgyalja Laurie Mintz, a pszichológia professzora a University of Florida, író, a “Egyre Cliterate: Miért Orgazmus Egyenlőség Számít … De, hogy Pontosan Hogyan kell Szerezni.”

“Úgy ítélte meg, hogy a csúcspontja növeli a vér áramlását a merevedési szövetek– ami a csökkenés– fontos tudni, hogy az egész a Gyors szemmozgás fázis, fokozódik a vérkeringés, a merevedési sejtek, beleértve a komplex csikló” – mondja. “Az agy tudomásul veszi, ez az eljárás, aktiválja a stimuláció, majd a csúcsra.”

Van, amely eléri az orgazmust, alvás közben.

Van, amely eléri az orgazmust, alvás közben.A weben, akkor olvasd el a beszámolót a nők, különösen, akik kijelentik, hogy képtelenek elérni a csúcspontját az egész általában a szex, bár próbálták a többi. Miért?

“A csúcspont, van egy érzelmi komponens létfontosságú,” azt állítja, Jesse Kahn, a Szex & Szexualitás Kezelés Létesítmény New York City. “Ezért, ha a tényezők nem sikerült elérni, az élvezet az egész szex kapcsolódnak a stresszt, a szorongást, a szorongás, a stressz, az érzés, a kár, a kulturális, a stressz, vagy a relációs belső vagy külső, ez lehetséges, hogy írja le a csúcspontja a többi köze a valósághoz, hogy míg alszik, ezek az elemek nem tud beavatkozni.”

“A módszer, a többi egy kockázat mentes légkört, amely elősegítheti a tetőfok.”

Általában az egész egy szexuális élményt a mindennapi életben, az elme is áltassa magát: “kövér vagyok ebben a helyzetben?” “Ő is felismerte, hogy milyen sudo?”; “Ha feltételezzük, hogy felhívja a csók?”. Ellenkezőleg, közben egy érzéki álom, megvan a képessége, hogy submerse magunkat, sokkal több az érzés, izgatott az a tapasztalat, bár csak láthatóvá, anélkül, lehetővé téve, hogy a gátlás, hogy a konfliktus.

“Az egész többi, nincsenek megszakítások, vagy forrásai aggódj, vagy szégyent,” államok Mintz. “Ezért, ha egy hölgy megvan az a képessége, hogy úgy érzi, élvezet, csak akkor, ha alszik, akkor valószínű, hogy az egész szexuális közösülés, baj van, hogy megszabaduljon a rossz gondolatok, amelyek hátráltatják.”