Testmozgás és fehérje segít fenntartani az izomtömeg, még a kor előrehaladtával

0
870
Testmozgás és fehérje segít fenntartani az izomtömeg, még a kor előrehaladtával

Míg pár évvel ezelőtt a 3-kor volt, gyakorlatilag nem vették figyelembe, az elején a múlt színpad az élet. Most, köszönhetően fejlődött az orvostudomány, valamint a megelőzés, elérte a negyedik, valamint az 5. kor.

De az igazi probléma nem az, hogy mennyi ideje él, de az, hogy hogyan él; valójában, akkor keresse meg az emberek ultra octogenarians vagy nonagenarians, hogy tartós vagy egyének az azonos korú egészséges, hogy gyakran, mint tájékoztatjuk, hogy a média, részt sporttevékenységek, versenyek elképzelhetetlen volt.

Minden e, mint te? Az egyik fontos pont, többek között a sok, hogy biztosítani tudjuk, hogy kerülje el a veszteséget az izomtömeg, ami ellentétben azzal, amit sokan feltételezik, meg tudod csinálni a bármilyen korban. Hogy ásni ebben a témában, valamint segít bennünket dr. Andrea Ungar, gerontológus.

Mi az a frekvencia, az egyének ultra ötven évesek, amelyek hiánya az izomtömeget?

Mi az a frekvencia, az egyének ultra ötven évesek, amelyek hiánya az izomtömeget?“Amennyire előfordulás, illetve előfordulás, nem tették vizsgálatok ezen a területen, mert a jelenléte egy téma rendkívül vadi új. Általában hiánya izom tömeg (orvosi értelemben azonosított sarcopenia) kerül sor, mintegy 40-50 éves. Akár 70 éve elveszítjük 8% – os izomtömeg minden tíz év alatt, 70 év után, a folyamat felgyorsult: megszerzéséhez 15% minden évtizedben”.

Mi az elsődleges oka annak, hogy azt eredményezheti, hogy a bomlás az izomtömeg?

“Az egyik legfontosabb ezek közül a csökkenés gyakorlat, valamint a helytelen táplálkozás fehérje – mondja Ungar -. Az ihletet az első, mert a sarcopenia a vezető. Következésképpen, különösen, amikor kórházi ápolás vagy betegség, vezető ügyfelek kellene, hogy maradjon az ágyban, csak a legszükségesebbeket.

Gyakran, ennek ellenére a vezető kórházba került, továbbra is az ágyban, sőt, még a hiánya elfogulatlan tényezők. Ami azt jelenti, hogy az ügyfél a 24 órán “ágy” lehet veszíteni, mint 20% – a izom tömeg”.

Mi a betegség hirdet, vagy javítani ezt a feltételt?

“Természetesen, minden betegség, hogy hozzon létre egy csökkentés kényszerített fizikai aktivitás és/vagy táplálkozás – folytatja a szakember -. Degeneratív betegség az agy, mint a szellemi romlás, valamint a Parkinson-betegség, elengedhetetlen hajlamosító problémák a sarcopenia”.

Csak, hogy az orvosi diagnózis hasznos hiány, az izmok?

“Ez alapján a felfedezés csökkent izom tömeg bevétel Ungar–, valamint a fizikai hatékonyság, valamint ezt meg lehet tenni való utalással, amennyiben az izomtömeg, hogy használja a különleges eszközök, a bonyolultságát, amely alkalmazkodik a változó szakmai igények a pillanatban”.

Igaz, hogy a gyógyulás egy érvényes funkció emellett sor innovatív korban?

“Már látható, hogy soha nem késő, hogy a testmozgás növeli az izom tömege. Egy aktuális tanulmány értékelte az eredményt a mérsékelt testmozgás, a költségtérítést a kor több mint 90 év, amely igazolja, hogy emellett a témákról, idősebb emberek, az izom tömegét növeli az edzés után”.

Táplálkozási javaslatok

Táplálkozási javaslatokA sarcopenia megelőzhető, elfogadásával, a fiatal korban, a diéta teljes, valamint kiegyensúlyozott, valamint a rutin gyakorlat, gyakorlat. Sőt, amikor a csont, az extra lesz a felső izomtömeg magas, akár 35-40 éves, a jobb, a lehetőségeket, a talpra, a veszteség, mint kezdődik a szint, tömeg magasabb. Az edzés mindig legyen személyre szabott, minden beteg.

A mindennapi fogyasztása egészséges fehérje keresztül a diéta kell stabilizálódott. A javaslatok manapság előre, szintén a vezető, fogyasztás 0,8-1,2 gramm pro-kilo egészséges fehérje naponta, a hiánya veseelégtelenség.

Fontos, hogy azt állítják, hogy egy ilyen egészséges fehérje gyakorlati ha ez eloszlik során a 3 ételek, kell, hogy nem egészséges fehérje csak az ebéd vagy vacsora. Arról beszélünk, hogy a legjobb minőségű fehérje, tehát a sovány hús, a tej, valamint a származékos termékek, tojás, hal, bab is. A fogyasztás 25-30 gramm magas minőségű fehérje minden étkezés, rendszeres fizikai aktivitás van a képesség, hogy növeljék a hatékony izom fehérje szintézisét, valamint ne sarcopenia.

Egyes tantárgyak, látható, hogy egy táplálékkiegészítő, valamint a szóbeli, valamint a fehérjék, vitaminok, valamint a különféle egyéb kulcsfontosságú elemeket, amelyek fontos, hogy támogassák az izom fehérje szintézisét. Van, hogy több elemek a piacon, különösen a kombinációk a létfontosságú aminosavakat (azok, amelyek a szervezet nem tudja előállítani saját maga), amely, továbbá, mindig meg kell venni, a klinikai javaslatokat.

Milyen gyakorlatokat csinálni?

Milyen gyakorlatokat csinálniA tanácsot az Stefano Manneschi, gyógytornász, valamint elnöke Kék Létesítmény srl, nézzük meg, hogy hogyan lehet beavatkozni. Gyakorlatok lehet összpontosított, javul a szív-érrendszeri állóképesség, közös alkalmazkodóképesség, izom, erő, valamint egyensúlyi; mindegyik szállít egy bizonyos előnyös abban a tekintetben, hogy a hiányosságokat, hogy van.

A cardio, alacsony intenzitású fokozza a teljesítményt a kardió rendszer, valamint, ha azt akarjuk, alacsony hatása a osteoarticular rendszert, el kell végezni a medencében.

Azok a közös alkalmazkodóképesség, hogy segítsen növelni sorozat a mozgás, mely rugalmasságot, hogy az izom-ín keretek, azonban kapcsolódnak más típusú edzés. A gyakorlatok az izomtömeg megerősítése, ehelyett növeli a hang a küzdelem sarcopenia, segíti, hogy kisebb a veszélye csökken.

A szigorítás lehet edzést, hogy rövidíteni vagy hosszabbítani az izomtömeg (izotóniás) vagy anélkül (izometrikus). A feltételek a mérsékelt hiány a teljesítmény, a kedvelt program izotóniás, míg ha van egy komoly probléma a motor, akkor javaslom, izometrikus edzés.

Egy edzés áll, hogy ezek az edzések lehetővé teszi, hogy növeljék az életminőség szembe, hogy társaik ülő. Ha ezek az ötletek harcolni a mozgásszegény életmód vagy több adni, akkor minden bizonnyal egy hatalmas pozitív hatással van az egészségi minden ember, fiatal, vagy öreg.