Van olyan étel, ami segít megelőzni a rákot?

0
771
Van olyan étel, ami segít megelőzni a rákot?

A média tekintse meg gyakran, hogy a vonatkozó információk a web linkek között a bevitt egy bizonyos élelmiszer -, illetve a fenyegetés, hogy rákos, valamint nincs olyan nap, amely nem beszél, az élelmiszer, mint a legfontosabb elem, képes elkerülni, sőt gyógyítani feltételek, rákos sejteket tartalmaz. De ez is sor kerül, hogy az élelmiszer bemutatta a minap, mint a “nagy”, mert ez biztosítja ellen növekedés, meg kell határozni a következő “szegény”, mert egy új tanulmány azt illeti, kiderült, hogy inkább növeli a veszélyt, hogy beteg. Azok, akik számítanak ezek a helyzetek? Hogyan lehetséges, hogy ugyanaz a kaja generál szemben a vezető a két különböző kutatások? A gondom az összetett, de egy ponton különösen: nincs étel jó önmagában, amikor megemlíti, hogy a link között diéta terv, valamint a rákos sejtek, a változók sok ez kihívást jelent, hogy egy döntő utolsó gondolat.

Mi megvizsgálta, amikor hatásának vizsgálata egy étel a szervezet?

Mi megvizsgálta, amikor hatásának vizsgálata egy étel a szervezet?Az első gondok kapcsolatos kutatások a táplálék vonatkozik a komplexitás mit megnézni. Az élelmiszer-áll az infinity anyagok, valamint, még akkor is, amikor felismeri, hogy lehet, hogy egy rákellenes eredmény (mint például az antioxidánsok a zöldségek, gyümölcsök), a végső hatás a használat hogy az adott élelmiszer az adott hasonlóképpen a kölcsönhatás különböző egyéb összetevők (például a cukor, a gyümölcs, növényi rostok, stb.).

Továbbá, néhány tanulmány az aktív alapelvek az élelmiszer-eredetű végzett a sejtek, vagy az állatok laboratóriumi, utilizzanoconcentrazioni az anyagok, amelyek nehéz, hogy egy tipikus étrend. Amikor azonban a tudósok a kísérlet, hogy szintetizálni a természetes anyagok, annak érdekében, hogy emelje fel a figyelmet, valamint hogy azt sugallják nekik formájában táplálék kiegészítők, általában nem kapják meg ugyanezt előnyeit fedezte fel azok között, hogy megette az egész étel a természetes változása.

Pontosan, hogy hogyan kell tanulni az eredményeket az egyes élelmiszerek humán-egészségügyi, wellness?

Pontosan, hogy hogyan kell tanulni az eredményeket az egyes élelmiszerek humán-egészségügyi, wellness?A legtöbb táplálék tanulmányok teszi, hogy használja az eszközök az állami egészségügyi. Ez azt jelenti, hogy válassza ki a lakosságot, amely kérte, hogy emlékszel, mit fogyasztott a múltban is, hogy milyen hosszú (retrospektív vizsgálat), vagy kéri, hogy rögzítem minden fogyasztanak a perc, amelyben része a kutatási tanulmány, sok-sok év (lehetséges, kutatás). A 2 fajta kutatás, vizsgálat sokkal megbízhatóbb, mert eltávolítja a probléma része a “lyukakat memória” vagy emlékeket, melyek igényes (a kognitív képesség érvényesül, hogy minden ember az úgynevezett hajlam a választás, hajlamosak vagyunk alábecsülni a tömeg, a szokások, hogy megértjük, hogy szegény vagy kívánatos).

A listát, hogy mit evett minden résztvevő, a járványügyi szakemberek közül bármelyik figyeljük meg, mi az, vagy nem érzi jól magát, valamint keresés a szignifikáns korrelációk az, hogy kitaláljuk, ha azok, akik jönnek, hogy rosszul van, hogy egy adott rák (vagy fordítva, akkor azok, akik nem érzi jól magát) egy rutin fogyasztó egy adott étel.

Egy kapcsolat azonban nem bizonyítják, hogy a kapcsolat a hatás-ellenhatás. A kapcsolat lehet egy véletlen, egy helyzet. Ezért, hogy bármilyen típusú web link között az ok-okozat kísérletileg kimutatták. Például, az igazság az, hogy az anti-oxidánsok, lehet, hogy egy rákellenes eredmény lehet által hitelesített az igazság, hogy az oxidáció között az eszközök jól ismert, hogy a kárt a sejt; a szálak csökken, a kapcsolattartó közötti idő a bélfalban is veszélyes vegyületek alakulnak ki a romló élelmiszerek, ez érvényesíteni, az aktivitás csökkenése, a vastagbél rákos sejtek; vörös húst tartalmaz, hem-vas, egy erős antioxidáns, de ez a megértés támogathatja a kapcsolat a rise of bizonyos típusú daganatok, mind az ügyfelek nagy mennyiségű vörös húst.

Ezek az elméletek, figyelembe kell venni, mint bizonyíték támogatja a kapcsolat a kettő között az élelmiszer -, illetve helyreállítási hatása, vagy nem biztonságos, hogy meg kell erősíteni a megszerzett információk kísérletileg. De ez nem egyszerű, mert a vegyületek, valamint az élelmiszerek alkalmazni, hogy az eredmények mellett sok egyéb anyagok. A fenti tényezők bonyolult, hogy egyértelmű megoldások, amelyek lehetővé teszik, hogy jelezze egy egységes élelmiszer lehetséges oka egy betegség, vagy a megoldás a megelőzés.

Hogyan lehet kontraszt kutatások közöttük?

Hogyan lehet kontraszt kutatások közöttükAmikor a keresés leírja, hogy egy egész élelmiszer -, illetve a lakások – mint például a brokkoli, általában figyelembe kell venni, mint egy fegyver hatásos elkerülése – szükség van rá, hogy tisztázzuk, mi is azt jelzik, hogy a tudósok, amikor azt állítják, hogy a “fogyasztó akciós brokkoli megakadályozza a rákos sejtek”. Mivel jelenleg kijelentette, élelmiszerek állnak számos vegyület, ami kedvező lehet, hogy csak egy, vagy egy kombináció jelen, csak azért, mert az adott termék. Ezen túlmenően, a “rész” van, az pontosan ugyanazt jelenti, ezért fontos, hogy megpróbálja felismerni az összeg a brokkoli nagyon fogyasztott azok, akik volna kihasználni ezt a használatot. Itt van, hogy miért kell gondolni, az eredmények egy magányos kutató, hogy egyértelmű legyen a kapcsolat élelmiszer -, valamint a rák, ez zavaró lehet.

Segíts, hogy dolgozzanak ki a kérdés származik az adatokat, majd a munka, a szakértők, hogy ismeri a korlátokat a magányos kutatási tanulmány, féltek, készen arra, hogy össze minden könnyen elérhető részletek, megjelent a klinikai irodalmi művek, hogy a következtetés sokkal megbízhatóbb, mint egy gyakorlat a felhalmozódó összes információt (módszertani áttekintés) statisztikai eszköz az úgynevezett meta-analízis.

A legfontosabb üzenet, hogy kiderül, következetesen mindig ugyanaz: nincs étel, egyedül, egy rákellenes hatás; bizonyos élelmiszerek (például a vörös hús vagy alkohol) az ellentétes hatását, fokozza a veszélyt az egészségügyi probléma, azonban emellett ebben az esetben, a dimenzióban a veszélyt támaszkodik bizonyos elemei genetikai kedves, valamint a kapcsolódó, hogy a létesítmény a tevékenységek, valamint a gyakorlatok. Ez a gyűjtemény a diéta, kombinálva a fizikai aktivitás, valamint a gyakorlat, vagy nem a füst, hogy lehet, hogy egy igazi különbség nem a privát élelmiszer. Szóval, ha akkor is, ha egy élelmiszer-mi volna, míg most minden bizonnyal téve, hogy a jövőben sokkal kevésbé hasznos, mint az várható volt, a teljes eredmény az egészségi talán nem különösebben fontos.A számtalan diéta, elérhető, hogy a földközi-tenger alapján, zöldségek, teljes gabona, hal, olívaolaj, valamint egy pár pet fehérje, ennek ellenére úgy tűnik, az egyik legjobb.